Aston Birra campió del "Memorial Jonathan Garrido"

L'Aston Birra es va proclamar aquest cap de setmana campió del Vila de Tiana 2017 "Memorial Jonathan Garrido", després d'aconseguir un ple de victòries en el torneig, imposant-se en la final a l'New Team Oliveras per 3 gols a 1.

En el partit final es va poder gaudir d'un gran partit de futbol sala que es va resoldre en els minuts finals. El New Team Oliveras va pagar el desgast d'haver disputat un partit més que el seu rival, que es va fer amb el domini en el tram final del partit per guanyar merescudament el torneig.

La tornada del torneig Vila de Tiana, aparcat els 3 últims anys, ha resultat un èxit pel que fa al nivell de futbol sala exhibit pels equips participants, així com per l'esportivitat amb què s'ha desenvolupat el mateix.

 

Després de la positiva experiència viscuda, el club preveu donar continuïtat al torneig, així com s'estudiarà a la tornada de les vacances la programació d'un altre esdeveniment similar per dates nadalencas.

El club agradece a los equipos participantes las felicitaciones recibidas por la buena organización durante el fín de semana, felicitaciones que la directiva hace extensiva a Carlos Vallas y Oscar García, parte fundamental en la organización y desarrollo del torneo.

 

 
Share:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular Posts

Highlight 4

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Recent Posts