El Fusal Tiana, Campió de la "Lliga Nacional"

LLIGA NACIONAL 16/17 - FUTSAL TIANA CAMPIÓ!!!

Ple a vessar al municipal Tianenc amb dues aficions que no van parar d'animar els seus equips en tot el partit. Van assistir al partit l'Alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, l'Alcalde de Teià, Andreu Bosch, el president de la FCFS, Dani Vives i la família de Jonathan Garrido (JG8)

Abans de començar ja es preveia que l'espectacle seria enorme. Les grades del municipal de Tiana registraven un ple absolut, i l'ambient que es respirava era immillorable. Per descomptat, el partit va respondre a les expectatives. Montsant i Tiana van desplegar un joc ofensiu que va fer vibrar a les grades durant tot el partit, el marcador va mantenir alternatives constants i va deixar la resolució del duel per als instants finals.

Des de l'inici les alternatives en el joc i en les ocasions de gol es van anar produint de manera equilibrada i amb el pas dels minuts arribaven les ocasions per a tots dos equips, però els porters intervenien amb encert. Els de Tiana però, van avançar-se  primer. Cristian Valdívia "Ganchi" feia el primer gol del partit després de robar una pilota a mitja pista, i enviava a l'escaire un "punxot" contra el qual el porter de l'equip blau no va poder fer res, i un parell de minuts més tard, de nou Ganchi, posava el 0-2 per els seus amb un espectacular golàs des de l'esquerra de l'atac que entrava a dalt pel pal llarg, un gol aplaudit per tot el públic.

Faltava molt partit i el Montsant Sala 5 no havia dit la seva última paraula. Els barcelonins es feien amb el control del joc i poc a poc anaven tancant al seu rival. A falta de 4 minuts per al descans Ángel García aconseguia reduir distàncies tancar el marcador amb el qual s'arribaria al descans.

Els primers instants de la represa ja mostraven les intencions de la Montsant. "Mode piconadora" i empat als dos minuts. Angel García repetia per als seus i portava la preocupació a la graderia "blanquilla", que veia com el seu equip passava pels pitjors moments del partit, i més encara quan a mitjans de la segona part Cristian Picó posava el 3-2 en aprofitar una pilota que li arribava a la frontal de l'àrea en una jugada en què la defensa no va estar encertada. Sort per al Futsal Tiana que, gairebé immediatament, Oscar Palència empatava a 3, un empat que va animar aficionats i jugadors, que van tornar a veure la cara al partit.

I el millor encara havia d'arribar per al Futsal Tiana. A falta de 2 minuts Faisal aprofitava una pilota al segon pal per tornar a posar per davant als seus, I a falta de 5 segons, amb la Montsant bolcada en atac va arribar el definitiu 3-5.

Joel treia de porteria una passada perfecte en llarg que aprofitava Oscar Palència en una gran acció per regalar el gol definitiu a Jorge Sánchez, que rematava el 3-5 final a plaer entrant pel centre.

En breu tindrem els vídeos i fotos del cap de setmana publicats. Gràcies a tots !!!